Patarimai

Jaukus butas po visapusiškos renovacijos

Jaukus butas po visapusiškos renovacijos


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Šio namo savininkas buvo atiduotas į interjero dizaino studijos „Obra de Eva“ rankas, kad šis namas būtų visiškai reformuotas. Tai senas pastatas, kilęs iš 1929 m., Kuris buvo padalytas į mažus kambarius. Pagal dabartinius poreikius pertvaros buvo nugriautos, kad būtų pastatytas naujas paskirstymas.

Tikslas buvo pasiekti atvirą ir plačią erdvę, kurioje cirkuliavo natūrali šviesa. Taip pat reikėjo įgyti saugojimo vietos su pasirinktinėmis spintelėmis. Pažiūrėkime, koks rezultatas.

Nuotraukos ir projektas: Evos darbas.

Reklama - skaitykite skyriuje Viskas viename

Iš salės galite patekti į bendrą erdvę, kurią dalijasi svetainė, valgomasis, darbo zona ir virtuvė. Natūrali šviesa yra pliusas. Be to, Evos darbas sukūrė medinių laiptelių sistemą, pro kurią į terasą patenkama pro du vertikalius langus. Tarp jų šiek tiek baldų.

Bendras vaizdas ir natūrali šviesa

Šioje namo vietoje baldai buvo suprojektuoti pagal užsakymą, kad jie būtų idealiai integruoti į aplinką.

Vertikalūs langai

Langai, pro kuriuos į terasą patenkama per porą žingsnių, puikiai integruoti į dekoraciją. Negyvos vietos buvo naudojamos su specialiais baldais. Vienas iš jų skirtas garso ir vaizdo įrašams.

Virtuvė atvira svetainė

Vaizdas iš svetainės į virtuvę su salė grindų apačioje. Virtuvėje yra natūrali šviesa. Jis tampa nepriklausomas nuo pusės aukščio sienos, kuri remia baldus ir sofą. Priešais baldus, paskirstytus U formos, stalas su kėdėmis, kaip valgomasis.

Ta pati spalvų gama

Pusės aukščio siena nusako virtuvės plotą. Ant jos remiasi sofa.

Tokia pati grindinio danga visame name suteikia vienybės. Taip pat išlaikomas tas pats spalvos elementas interjero dizaine.

Valgomojo detalė

Lengvas pailginamas stiklinis stalas ir dvi kėdės. Šiame lizde galite pamatyti stumdomas duris, kurios salės plotą padaro nepriklausomą.

Sėdimoji vieta

L formos sofa kladės tonu ir kvadratinis stalas iš tamsios medienos.

Darbo zona

Reikėjo namuose integruoti nedidelį biurą. Evos darbas pasirinko jį pastatyti gyvenamajame kambaryje, šalia lango.

Palaikymo biblioteka

Knygų lentyna palaiko ir darbo zoną, ir poilsio erdvę.

Persirengimo kambarys

Jau labiausiai privačioje namo vietoje yra sukurta persirengimo kambarys su spintelėmis su balkonais ir baltais lakoniškais fasadais. „Obra de Eva“ name jis suprojektavo dar vieną pritaikytą drabužinę salėje.

Spintelių vidus suplanuotas iki milimetro pagal savininkų poreikius.

Miegamasis

Miegamajame pagalvėlė buvo suprojektuota pagal venų medį, su dviem sietiniais Ptolemėjas kiekvienoje lovos pusėje. Lentelės yra dvi lentynos arba lentynos, integruotos ir skrendančios.

Paprotys

Spintelių priekis, nukreiptas į lovą, atsidaro centrinėje dalyje, kad būtų sumontuotas televizorius.

Vonios kambarys

Vonios vaizdas mėlynos spalvos, o sanitarinės - baltos spalvos. Buvo pasirinkta spalvų gama, kuri suteikė švaros ir gaivumo pojūtį. Dušo padėklas turi pusės aukščio sieną ir fiksuotą stiklą, kuris šviesina kambarį.

Kriauklės priekyje veidrodinis mėnulis.

Skalbimo zona

Vonioje, už užuolaidos, šalia tualeto, skalbimo vieta buvo su skalbimo ir džiovinimo mašina.


Vaizdo įrašas: graffiti valymas nuo sienos saugrafa (Birželis 2022).